Stocktools Finland   I  Puh.  0207 597 999  l   myynti@stocktools.fi

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat eivät sisällä kuljetusta, jos ei ole toisin mainittu.

Hintoja ja ehtoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta ja myyjä voi pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa.
Pidätämme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä ja oikeuden peruuttaa verkkokauppaan tulleen tilauksen, jos emme saa tavarantoimittajaltamme tuotteita sovitussa ajassa tai valmistus on lopetettu. Näissä tilanteissa palautamme maksetun rahan tilauksesta kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Toimitus:
Toimitamme tavaralähetyksiä ainoastaan Suomen rajoen sisäpuolella. Emme toimita Ahvenanmaalle.
Tilaajan pitää olla 18 vuotta täyttänyt täysi-ikäinen henkilö.
Edellytämme, että kertatoimituksen vähimmäisarvo on 35,00 € + lähetyskulut.
Posti- ja toimitusmaksu on yht. 9,92 € / paketti ( 8,00 + alv 24% ). Postimaksu on aina sama (Postin peruspaketti), jos sitä ei ole tuotteen kohdalla toisin mainittu. Toimitusmaksuja menee vain yksi tilausta kohden riippumatta siitä, montako tuotetta tilaat.
Tilatut ja maksetut tuotteet toimitamme asiakkaalle 2-5 arkipäivän aikana ja jos tuote on tilapäisesti loppu varastosta,
toimitamme sen noin kahden viikon kuluessa. Joskus tilaustuotteiden toimitusaika saattaa olla hieman pidempi, noin 2-6 viikkoa. Toimituksen kestosta ilmoitamme asikkaalle aina tilausvahvistuksella sähköpostiin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Stocktools Finland toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa suorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

Muut ehdot:
Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukaiset palautusoikeudet.
Kuljetusvahingoista vastaanottajan on tehtävä rahdinkuljettajalle (esim. Posti) huomautus välittömästi, kuitenkin viimeistään 3 päivän kuluessa.
Vahinkotapauksissa vastaanottaja tekee vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiölle. Stocktools Finland ei vastaa kuljetuksessa tapahtuneesta vahingosta.

Huomautukset:
Huomautukset on tehtävä 8 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Palautukset:
Kuluttaja-asiakkaana Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palutusoikeus tilaamillenne tuotteille. Asiakasta varten erikseen tilatulla tuotteella tai määrämittaan leikatulla tuotteella (esim. kaasuletku) ei ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole selvää virhettä.
Otamme vastaan palautuksia vain siinä tapauksessa, että niistä on erikseen sovittu sähköpostilla myyjämme kanssa. Sovittujen tavarapalautusten hyväksymiseksi edellytämme , että tavara pakkauksineen on täysin virheetöntä, käyttämätöntä ja palautettu rahtivapaasti varastoomme. Hyväksytyn palautuksen arvon hyvitämme täysimääräisenä rahtikuluineen, mikäli se johtuu aiheuttamastamme virheestä.

Yritysasiakkaiden ja Stoctools Finlandin välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty. Otamme vastaan palautuksia vain siinä tapauksessa, että niistä on erikseen sovittu sähköpostilla myyjämme kanssa. Sovittujen tavarapalautusten hyväksymiseksi edellytämme, että tavara pakkauksineen on täysin virheetöntä, käyttämätöntä ja palautettu rahtivapaasti varastoomme. Hyväksytyn palautuksen arvon hyvitämme täysimääräisenä rahtikuluineen, mikäli se johtuu aiheuttamastamme virheestä. Muutoin vähennämme palautuksen arvosta 20% käsittely- ym. kulut kustannustemme peittämiseksi kuitenkin niin, että käsittelykulut ovat vähintään 10,00 €.

Takuuehdot:
Takuuehtomme noudattavat yleisiä sopimusehtoja seuraavin muutoksin ja lisäyksin.
Takuuaika: Käytämme valmistajan määrittämää takuuaikaa toimituspäivästä lukien.
Takuun sisältö: Takuuseen sisältyy viallisen osan tai laitteen korjaus tai tarvittaessa vaihto uuteen osaan tai laitteeseen myyjän harkinnan mukaisesti. Takuu ei korvaa osien normaalia kulumista. Takuukorjauksesta mahdollisesti aiheutuvat matka- ja rahtikulut eivät sisälly takuuseen.

Asiakkaan henkilökohtaisia tietoja käytetään ainoastaan Stocktools Finlandin sisäiseen käyttöön. Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.